Hlavní stránka
 

Hlavní menu:

 

Opravdu?

08.01.2009

Vážení
Dostal jsem e-mail, který vyšel odněkud od vás a mám k tomu takový svůj názor, se kterým asi nebudete souhlasit. Z vaší petice vyplývá, jak někdo z duše nenávidí komunisty, a jak je nutno je zlikvidovat a co všechno způsobili. Až potud s vámi souhlasím, ale:
O co je dnešní vláda a parlament lepší? Zákony platí pouze pro obyčejné lidi, smetánce nelze nic dokázat a i kdyby, má imunitu.
Když udělá dělník zmetek, zaplatí ho s plnou parádou a ještě příjde o místo. Smetánka prom… miliardy, z toho ještě 2/3 rozkrade a nelze jim nic dokázat.
Za komunistů byl darebák v base nejen za krádeže a násilnosti, ale taky za příživnictví. Dnes jsou to „osoby nepřizpůsobivé“, na které daňoví poplatník platí nehorázné dávky a oni z nich žijí lépe, než ti, kteří poctivě pracují. Vězení je hotel, kde nemusí nic dělat, povinnosti nemají a právo na vše. Jsou tam za odměnu a nebo za trest? V čem spočívá?
Dalo by se vyjmenovat spoustu dalších argumentů a neobstojí ani svoboda cestování, protože k čemu mi je, když na to nemám.
Měl jsem s komunisty také svoje problémy, ale když jsme (jste) je chtěli zlikvidovat a zakázat, proč se to neudělalo hned v tom 89tém a nebo rok poté a nechalo se to dosud? No přeci proto, že by nebylo na koho svádět dnešní neschopnost a aroganci našich vládnoucích činitelů. Krom toho z těch starších má jistě mnoho ještě schovanou stranickou knížku – co kdyby- já nic, já muzikant. Vždyť i pan prezident vystudoval za „totáče“ na západě a jak by se tam asi dostal bez kamarádů ve straně? Nefandím komunistům, nemám je rád, ale když vidím co se děje, v příštích volbách jim dám hlas, ať s tím něco udělají. Nemyslím že bych byl s mým názorem osamocen, přestože žádnou revoluci nechystám, ale vím o spoustě dalších lidí, kteří smýšlí podobně.
Nevím, jetli něčemu tímto psaním pomohu, ale alespoň jsem si ulevil. Děkuji
Čouda

© Webmaster: Absolute s.r.o.