Hlavní stránka
 

Hlavní menu:

 

Vážení přátelé demokracie,

19.01.2009

Vážení přátelé demokracie,
Je neslýchaná drzost, že takřka 20 let po tzv. sametové revoluci sedí zločinci v orgánech samosprávy v obcích, krajích, senátu a poslanecké sněmovně. Stejně morbidní je jejich zuřivě kapitalistické podnikání. jak mohli tzv. privatizovat a přitom ručit majetkem, který jim nepatřil. Kdo z ostatních ( normálních lidí ) mohl prijít k úvěrům na privatizaci.????
Bolševik se nemůže z logiky věci přece demokratizovat!!!!! A tvrzení, že nejde o třídní boj je je nesmysl, protože, jak je bohužel vidět, tak to asi spoustě lidí uniká, je sprostá lež! Co jiného je idea komunismu, než nenávist k druhému, apelace na nejodpornější "lidské" vlastnosti jako je netolerance, závist, loupež, lež atd.
A nelze souhlasit s argumentem, že jsou to řádně zvolení zastupitelé. Máme přece zákon o protiprávnosti komunistického režimu.
Když budou kandidovat zástupci Fašistické strany Čech a Moravy, tak budou v zastupitelsvech také.
Není přece normální aby byli perzekuováni extremisté zprava a ti druzí tyli z demokracie. Historické zkušenosti nás (proboha) snad už naučily, že zlu se musíme, zdůrazňuji - MUSÍME postavit nebo nás to znovu semele.
Rudý je mistr přetvářky, samá demokracie, ale v okamžiku uchopení moci jsou tu koncetráky, mučení, smrt!!!!!!!!
Nebuďme naivní, že mezinárodně-politická situace je jiná než před lety. Rusko a nejen to je nevypočitatelné a demokracie je vzácný plod, který vyžaduje každodení péči všech slušných lidí světa!!!
Proto nelze mlčet! Nemlčel jsem nikdy, ani když to ohrožovalo mě a mé blízké a nebudu mlčet dokud toto zlo nezmizí!!!!!!
A pro případné mystyfikátory z řad komančů ( ne indiánský kmen ) pocházím z dělnické rodiny a pracuji manuálně. Ostatně tzv. dělnická třída byla vždy nejvíce bolševiky likvidována!

Takže: Každé poctivé práci čest! Ne jako laciný slogan, ale jako motto slušných lidí.

Podepisuji se plným jménem a doufám, že budeme moci žít v klidu bez obav z návratu zlořádu komunistů!!!!!
Zároveň Vám chci poděkovat za Vaši občanskou angažovanost a popřát mnoho úspěchů!

Jan Schwab

© Webmaster: Absolute s.r.o.